Ο Άντιτς μιλάει για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και το τέλος της καριέρας του! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Άντιτς μιλάει για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και το τέλος της καριέρας του! (vid)
Οι προπονητές της ΑΕΚ τον έκαναν αυτό που είναι, δεν ξεχνά ποτέ τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αναφέρει την προπόνηση του Ομπράντοβιτς υπό τους ήχους του ΟΑΚΑ και σχολιάζει την απόφασή του να πάει στον Ερυθρό Αστέρα.

Μια απολαυστική συνέντευξη με τον Πέρο Άντιτς!

Ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, και νυν του Ερυθρού Αστέρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης «Cool Euroleague» και μίλησε για όλα.

Ο Σκοπιανός σέντερ ανέφερε αρχικά: «Έφυγα στα 16 μου και δεν γύρισα ξανά πίσω. Είπα "ώρα θα κάνω τα πάντα μόνος μου».

Για τους «κιτρινόμαυρους» υποστήριξε: «Η ΑΕΚ μου πρόσφερε μία τετραετή συμφωνία, έπειτα κερδίσαμε το πρωτάθλημα και με την βοήθεια όλων των προπονητών, έγινα αυτός που είμαι», ενώ συμπλήρωσε: «Μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε ομάδα, με οποιουσδήποτε παίκτες και να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα».

Για τον Ερυθρό Αστέρα και τα ντέρμπι σχολίασε: «Οι πολίτες των Βαλκανίων ζουν για τα σπορ και τα αποτελέσματα. Για την Σερβία μάλιστα, η οποία έχει μόνο τον Ερυθρό Αστέρα σαν εκπρόσωπο είναι πολύ σημαντικό. Οι φίλαθλοι σε στηρίζουν στη διάρκεια όλου του αγώνα».

Για τα ματς με την Παρτίζαν είπε: «Είναι μια δύσκολη σχέση. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, όλοι το ξέρουν. Είναι σαν... πεδίο πολέμου αυτά τα παιχνίδια. Ας πούμε πως είναι σημαντικότερο από τη ζωή. Όπως και στην Ελλάδα το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκο. Μπορεί να πάρεις την Euroleague, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ντέρμπι».

Γιατί επέστρεψε στην ομάδα του Βελιγραδίου αποκρίθηκε: «Μίλησα με τον προπονητή και τον ατζέντη μου. Ακόμα και αν μπορούσα να μείνω στη Φενέρ, ξέρω πως είμαι κοντά στο τέλος της καριέρας μου και ήθελα να περάσω κάποια πράγματα και να συμβάλω με την εμπειρία μου σε άλλο ρόλο. Αποφάσισα πως αυτό είναι το σωστό. Δεν έχει σημασία που ο προπονητής μου είναι νεότερος από εμένα. Είναι προπονητής μου. Είμαι επαγγελματίας».

Για την προπόνηση υπό τους ήχους αντίπαλων γηπέδων δήλωσε: «Είναι καλό, αλλά μπορεί να έχει πονοκέφαλο μετά την προπόνηση! Το κάναμε αυτό με την Φενέρ, όταν ήταν να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι για να συνηθίσεις τον ήχο και να μάθεις να επικοινωνείς εκείνη την ώρα, αλλά ο πονοκέφαλος είναι απαίσιος μετά».

Για τους οπαδούς των ομάδων που έχει αγωνιστεί κατέληξε: «Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, του Ολυμπιακού και την Φενέρ είναι μέσα στην καρδιά μου. Νιώθω τα συναισθήματά τους στη διάρκεια του αγώνα, τη στήριξή τους, τα πάντα».

Απολαύστε τον!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.