Σάρας: «Οι δηλώσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία μού ακούγονται παράξενες»! (pics)

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ολυμπιακό (24 & 26/4) στο Κάουνας και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει την επίδραση της διαιτησίας στη σειρά με τους Πειραιώτες.  

Σάρας: «Οι δηλώσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία μού ακούγονται παράξενες»! (pics)

Η Ζαλγκίρις έσπασε με το... καλημέρα το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στα playoffs όμως οι Πειραιώτες έκαναν το 1-1 και σήμερα (23/4) αναχώρησαν για το Κάουνας με στόχο να πετύχουν τουλάχιστον μια νίκη στη Zalgirio Arena

Από την πλευρά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για την επιρροή της διαιτησίας στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

«Κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική από τη στιγμή που τα δυο παιχνίδια ήταν "κλειστά". Η διαιτησία είναι μια από αυτές... Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν τα παιχνίδια! Το να πέφτεις για κάθε μπάλα, η εμπειρία κλπ... Όλα είναι σημαντικά. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, κάναμε τη δουλειά μας. Επισημάναμε τη σημασία των διαιτητών. Ο Ολυμπιακός το ίδιο.... Οι δηλώσεις τους μου ακούγονται περίεργες! Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παλεύει με τα δικά του όπλα».