Σάρας: «Οι δηλώσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία μού ακούγονται παράξενες»! (pics)

Gazzetta team
Σάρας: «Οι δηλώσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία μού ακούγονται παράξενες»! (pics)
Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ολυμπιακό (24 & 26/4) στο Κάουνας και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει την επίδραση της διαιτησίας στη σειρά με τους Πειραιώτες.

Η Ζαλγκίρις έσπασε με το... καλημέρα το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στα playoffs όμως οι Πειραιώτες έκαναν το 1-1 και σήμερα (23/4) αναχώρησαν για το Κάουνας με στόχο να πετύχουν τουλάχιστον μια νίκη στη Zalgirio Arena.

Από την πλευρά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για την επιρροή της διαιτησίας στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

«Κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική από τη στιγμή που τα δυο παιχνίδια ήταν "κλειστά". Η διαιτησία είναι μια από αυτές... Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν τα παιχνίδια! Το να πέφτεις για κάθε μπάλα, η εμπειρία κλπ... Όλα είναι σημαντικά. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου, κάναμε τη δουλειά μας. Επισημάναμε τη σημασία των διαιτητών. Ο Ολυμπιακός το ίδιο.... Οι δηλώσεις τους μου ακούγονται περίεργες! Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παλεύει με τα δικά του όπλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.