Επιστρέφει ο Γιουλ, επιστρέφει η τρέλα! (vids)

Επιστρέφει ο Γιουλ, επιστρέφει η τρέλα! (vids)

Επιστρέφει ο Γιουλ, επιστρέφει η τρέλα! (vids)
Το comeback του Σέρχιο Γιουλ είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να ζητήσει ένας φίλος του μπάσκετ και η EuroLeague Greece παρουσιάζει ό,τι μεσολάβησε τους προηγούμενους 8 μήνες και 14 ημέρες.

O χρόνος είναι πολύ αργός γι' αυτούς που περιμένουν, πολύ γρήγορος για εκείνους που φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους πονούν, πολύ σύντομος γι' αυτούς που διασκεδάζουν και πολύ γενναιόδωρος για τον Σέρχιο Γιουλ. Ο 30άχρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι, ενδεχομένως, ο καλύτερος clutch παίκτης στην Ευρώπη, εκείνος ο εκνευριστικός τύπος που θέτει εν αμφιβόλω την... κανονικότητα ενός αγώνα, ο παίκτης που θα σκοράρει at the buzzer και θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο τραυματισμός του στις 9 Αυγούστου στην Τενερίφη, σε εκείνο το φιλικό της εθνικής Ισπανίας με το Βέλγιο ενόψει EuroBasket 2017, σόκαρε άπαντες... Ο Σέρχι έμοιαζε ανίκητος όλα αυτά τα χρόνια ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως «οι Χιούστον Ρόκετς με περιμένουν 3-4 χρόνια όμως θέλω να μείνω εδώ! Έχω συμβόλαιο ως το 2021 και θέλω να το εξαντλήσω». Παρ' όλα αυτά, η ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο τον έθεσε νοκ άουτ για 8 μήνες και 14 ημέρες...

Ο ίδιος και οι απανταχού φίλαθλοι του μπάσκετ μετρούσαν αντίστροφα μέσα από τις φωτογραφίες και τα videos που ανέβαζε κατά καιρούς στα social media μέχρι τη στιγμή που ο ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cero μετέδωσε τα ευχάριστα: «Η είδηση της εβδομάδας! Την Τετάρτη επιστρέφει ο Σέρχιο Γιουλ»! «Μην κοιτάζεις το ρολόι, κάνε ό,τι κάνει! Προχώρα» υποστήριζε ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Σαμ Λέβενσον και ο Ισπανός γκαρντ έκανε αυτό ακριβώς. Προχώρησε... Η αποθεραπεία του προχωρούσε ομαλά ενώ ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε πως το ιατρικό επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά ώστε να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ξεκαθαρίζοντας πως «το πρώτο που θέλουμε είναι να επιστρέψει ο Σέρχιο στο καλύτερο επίπεδο και να είναι έτοιμος να παίξει». Γι' αυτό, ακριβώς, δεν επισπεύσθηκε η διαδικασία της επιστροφής του ώστε να προλάβει το Copa del Rey τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι Μαδριλένοι δεν ρίσκαραν κατόπιν εισήγησης του επικεφαλής της σχετικής διαδικασίας Χουάν Τραπέρο και των τεσσάρων συνεργατών του (Χάβι Μπάριο, Κάρλος Σάντεθ, Σαμουέλ Καστίλιο και Χαβιέ Μπλάνκο) που ήταν συνεχώς πάνω από τον Γιουλ! Αρχικώς ο Σέρχι πέταξε τις πατερίτσες τον Οκτώβριο, άρχισε τζόκινγκ τον Νοέμβριο, σύντομα άρχισε σουτάκια και πρόσφατα άρχισε να προπονείται σε καταστάσεις «πέντε εναντίον πέντε»! Παρεμπιπτόντως, ένας από τους πρώτους που στάθηκαν στο πλευρό του Γιουλ ήταν ο Χάβι Μπεϊράν, ο φόργουορντ της Τενερίφης ο οποίος υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με τη Μούρθια τον Δεκέμβρη του 2016 κι έμεινε off αρκετούς μήνες. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι ο Σέρχιο επιστρέφει και το ιδανικό θα ήταν κάτι τέτοιο να συμβεί σε αγώνα χαμηλότερης... επικινδυνότητας όμως ελλείψει Καμπάτσο, ο εκρηκτικός γκαρντ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο εκ των αγώνων στο WiZink Center (25 & 27/4).

Το... rewind της αποθεραπείας του μέσα από τα social media

Un día más o un día menos, según se mire Cada vez mejor!!

A post shared by Sergio Llull (@23llull) on

‪Cuidado con las líneas @santiagoyusta4, que te tropiezas... ‬

A post shared by Sergio Llull (@23llull) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.