Παπαπέτρου: «Η αυταπάρνηση τους ήταν συγκινητική»! (vids)

Παπαπέτρου: «Η αυταπάρνηση τους ήταν συγκινητική»! (vids)
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Κάουνας ενόψει των δυο αγώνων με τη Ζαλγκίρις (24 & 26/4) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε πως οι Πειραιώτες έχουν την εμπειρία για να τα καταφέρουν.

ΚΑΟΥΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

«Είναι ένα πολύ μεγάλο γήπεδο, μια δύσκολη έδρα, θα είναι δύσκολα και τα δύο ματς. Επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εμείς έχουμε ξαναζήσει τέτοιες σειρές. Και πέρσι χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά περάσαμε τελικά. Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να πάρουμε τη νίκη. Ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και αν το κάνουμε θα είμαστε σε πολύ καλή μοίρα» εξήγησε αρχικώς ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων».

Σε ό,τι αφορά την αυταπάρνηση των τραυματιών και τη συμμετοχή τους στο Game 2 όπου ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1 στη σειρά με τους Λιθουανούς, επισήμανε: «Είναι απίστευτο συναίσθημα, είναι συγκινητικό. Σε κάνει και σένα να παίξεις παραπάνω. Αυτά τα παιδιά είναι άξια σεβασμού και δείχνει η αυταπάρνηση τους το ποιόν του χαρακτήρα τους. Δίνει έξτρα δύναμη και σε εμάς».