Μαυροκεφαλίδης: «Ο Ολυμπιακός έχει προσωπικότητες κι εμπειρία»

Gazzetta team
Μαυροκεφαλίδης: «Ο Ολυμπιακός έχει προσωπικότητες κι εμπειρία»
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε σε μέσο της Λιθουανίας για τη σειρά του Ολυμπιακος-Ζαλγκίρις, για τα playoffs της Euroleague.

Η σειρά του Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις μεταφέρεται στην Λιθουανία και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τις αναμετρήσεις.

Ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων», μεταξύ άλλων, και νυν της Λιέτουβος Ρίτας είπε για:

το ζευγάρι με τη Ζαλγκίρις: «Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα και εμπειρία. Αυτό είναι που οδηγεί στις επιτυχίες την ομάδα. Στα playoffs δεν είναι τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, αλλά η εμπειρία. Σε μια τέτοια σειρά η εμπειρία και οι προσωπικότητες παίζουν ρόλο. Παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης ή άλλοι μπορούν να αφυπνιστούν σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα τους κι αυτό είναι ένα μεγάλο ατού για τον Ολυμπιακό. Η Ζαλγκίρις δεν έχει την εμπειρία, αν και είναι πολύ καλή ομάδα».

τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού: «Οι απουσίες του Ολυμπιακού είναι σημαντικές και επηρεάζουν την ομάδα, αλλά είναι μια ομάδα που πάντα βρίσκει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του».

τον Σπανούλη: «Το μυστικό του Σπανούλη είναι η αγάπη για το μπάσκετ. Όλα σε αυτό το άθλημα έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες, αλλά στη δική του περίπτωση αυτό που μετρά και είναι το πιο σημαντικό είναι η απίστευτη αγάπη του για το άθλημα».

τον Σφαιρόπουλο: «Είναι από τους ανθρώπους που με βοήθησαν πολύ στην καριέρα μου. Τον αγαπώ. Είναι ένας καλός προπονητής και άνθρωπος, του αξίζει η επιτυχία που έχει με τον Ολυμπιακό».

την αντιμετώπιση του Γιασικεβίτσιους στο ΣΕΦ: «Κι εγώ είχα ίδια αντιμετώπιση όταν πήγα στον Παναθηναϊκό και γύρισα σαν αντίπαλος στο ΣΕΦ, αλλά μου έδωσε παραπάνω κίνητρο και νομίζω πως το ίδιο έγινε και με τον Σάρας».

την κουβέντα για τη διαιτησία: «Μετά το πρώτο ματς στην Ελλάδα όλοι μιλούσαν άσχημα για τις δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους για τους διαιτητές και έλεγαν πως επηρεάζει καταστάσεις, αλλά μετά το δεύτερο ματς δεν έλεγαν τα ίδια. Έτσι είναι οι Έλληνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.