Μπόγρης: «Πονάω, αλλά ας μη το κάνουμε μελό» (gTV)

Αντωνία Σπανού
Μπόγρης: «Πονάω, αλλά ας μη το κάνουμε μελό» (gTV)
Ο Γιώργος Μπόγρης, αν και τραυματίας υπερέβαλλε εαυτόν στο παρκέ και μιλώντας στην κάμερα του gTV θέλησε να μην δώσει έκταση στο θέμα του τραυματισμού του, σημείωσε ότι αυτά τα ματς τα περιμένεις μια ζωή και συμπλήρωσε ότι καλή η πρόκριση στο Κάουνας, αλλά η χθεσινή ατμόσφαιρα ήταν μοναδική.

Ο Γιώργος Μπόγρης την προηγούμενη ημέρα πάθαινε ρήξη μηνίσκου και ανακοινώνονταν ότι θα μείνει εκτός για 4 εβδομάδες και την ημέρα του Game 2 με την Ζαλγκρίρις, βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας πανέτοιμος να κάνει ότι χρειαζόταν η ομάδα του.

Η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για την front line του Ολυμπιακού και ο Έλληνας σέντερ ζήτησε να αγωνιστεί γνωρίζοντας ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα με έναν μόνο σέντερ στο ρόστερ.

Τελικά μπήκε στο παρκέ για 6:42'' και σε αυτά πρώτα αποθεώθηκε και έπειτα έκανε πράγματα που μπορεί η στατιστική να μην τα... πιάνει, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικά. Εκτός από τα 3 ριμπάουντ και το 1 κλέψιμο, έδωσε μάχες, έβγαλε πάθος και έβαλε το λιθαράκι του για την νίκη και την ισοφάριση της σειράς.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι δεν χρειάζεται να γίνει ιδιαίτερα... μελό η κατάσταση του ποδιού του, σχολίασε την ατμόσφαιρα που θα... ήθελε να ζήσει ακόμα μια φορά, ενώ δήλωσε και πανέτοιμος για το Κάουνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.