Τόμιτς: «Πρέπει να σταματήσει να διαμαρτύρεται ο Σάρας»

Gazzetta team
Τόμιτς: «Πρέπει να σταματήσει να διαμαρτύρεται ο Σάρας»
Ο Μίλαν Τόμιτς σχολίασε τις αντιδράσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία, αλλά και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις.

Ο άμεσος βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Μπήκαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο πολύ συγκεντρωμένοι. Το πλάνο ακολουθήθηκε από όλους τους παίκτες. Αν είδατε, μετά τα τάιμ άουτ, παίξαμε άμυνα με αλλαγές σε όλα τα σκριν. Έκαναν καλή δουλειά οι παίκτες. Στην επίθεση ήμασταν αρκετά καλοί, αν και μπορούσαμε να διαβάσουμε καλύτερα τα πικ εν ρολ. Πιστεύω πως έγινε καλή δουλειά και στις 2 πλευρές. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που βάζει 80 πόντους και την κρατήσαμε στους 68. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, πρέπει να πάμε στο Κάουνας, για να τελειώσει η σειρά εκεί.

Στο μπάσκετ λένε πως όλα είναι σωστά και λάθος. Ελέγξαμε όλα τα ριμπάουντ. Ο Μπόγρης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, το παιδί είχε ρήξη μηνίσκου. Ο γιατρός του είπε ότι δεν μπορεί να πάθει κάτι χειρότερο και πήρε την ευθύνη κι έπαιξε και ήταν καλός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα στη χρονιά είναι οι συγκυρίες και το τάιμινγκ για να πετύχεις κάτι καλό. Εκτός από τον Μιλουτίνοφ, όλοι οι άλλοι μπήκαν. Πρίντεζης και Τιλί έχουν από δύο ματς, ο Παπανικολάου που επέστρεψε μπήκε γρήγορα στον ρυθμό. Η ομάδα ξαναμαζεύτεαι και θα είναι πιο εύκολα για εμάς να το διαχειριστούμε. Πιστεύω ο Μιλουτίνοφ θα προλάβει να είναι έτοιμος. Από την στιγμή που λένε οι ίδιοι οι παίκτες ότι μπορούν να βοηθήσουν, δεν υπάρχει λόγος να τους πεις όχι».

Για τη διαιτησία σχολίασε: «Εμείς έχουμε πει και μετά το 1ο ματς, ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την διαιτησία. Βλέπω μεγάλη διαφορά. Ο προπονητής από το πρώτο λεπτό διαμαρτύρεται, είτε χάνει είτε νικάει. Άρα αυτό πρέπει να σταματήσει».

Για το σχήμα με τους δύο «Παπ»: «Αυτό το δοκιμάσαμε και παλιότερα. Όταν παίζεις με αλλαγές θες να έχεις κορμιά και όχι μις ματς μέσα στη ρακέτα. Λειτουργεί αυτό και μας έδωσε βοήθεια. Προσπάθησε η Ζαλγκίρις να δώσει την μπάλα στη ρακέτα. Ήταν πολύ καλές οι άμυνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.