ΜακΛιν: «Σπανούλης και Πρίντεζης μας είπαν ότι έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση»

Κάτια Πετροπούλου
ΜακΛιν: «Σπανούλης και Πρίντεζης μας είπαν ότι έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση»
Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μίλησε για τις συμβουλές των... παλαιότερων στον Ολυμπιακό και δήλωσε πως η ομάδα πάει στο Κάουνας για να πάρει την πρόκριση.

Για το πως είναι να χάνεις το πρώτο ματς, έχοντας το πλεονέκτημα, ο ψηλός του Ολυμπιακού σχολίασε στην κάμερα της Nova: «Σίγουρα. Έπαιξαν σκληρά και πήραν το ματς. Αλλά η εμπειρία μας, ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, μας μίλησαν και μας είπαν ότι έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και μπορούμε να το κάνουμε. Μείναμε ενωμένοι, είχαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη».

Για τα δύο ματς στο Κάουνας και την αντίδραση της Ζαλγκίρις είπε: «Είναι σκληρή η σειρά Όπως ήρθαν εδώ και πήραν ένα ματς, θα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς, ίσως για δυο ματς, και να τελειώνουμε τη σειρά. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια».

Για το ότι κάλυψε τον Μιλουτίνοφ κι έδωσε και 3 ασίστ συμπλήρωσε: «Όταν ο μεγάλος παίκτης μας πληγώνεται, πληγώνεται όλη η ομάδα. Ήξερα πως σήμερα θα παίξω περισσότερο. Ο Μπόγρης, ο Πρίντεζης και ο Τιλί έπαιξαν επίσης και αυτό δείχνει το βάθος που έχουμε. Ο Μιλουτίνοφ είναι ο πραγματικός προστάτης της ρακέτας και πρέπει να ξεκουραστεί, για να επιστρέψει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.