Μπόγρης: «Σε τέτοια ματς παίζεις και με ένα... πόδι»!

Κάτια Πετροπούλου
Μπόγρης: «Σε τέτοια ματς παίζεις και με ένα... πόδι»!
Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως περίμενε καιρό την ευκαιρία για τέτοια ματς, σαν αυτό με την Ζαλγκίρις, και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός πάει στην Λιθουανία για την πρόκριση!

Ο σέντερ του Ολυμπιακού είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Ήταν πολύ σημαντικό ματς, μετά την ήττα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Φέτος η χρονιά δεν μας έχει πάει τόσο καλά σε θέματα υγείας. Από τις 18 Αυγούστου, όλη μας η χρονιά, κρίνεται σε 2 εβδομάδες. Δεν το συζητάω ως πρέπει να δίνεις ακόμα και το 2% για τον στόχο σου, που αυτός είναι το Βελιγράδι. Να πάμε στη Λιθουανία για την πρόκριση, γιατί μας αξίζει».

Για το ότι έπαιξε με σκισμένο μηνίσκο υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει τρομερό κλίμα. Όλοι καλύπτουν τα κενά, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και το δείξαμε σήμερα, γιατί κάπου είχαμε χάσει τον δρόμο μας. Μας βάζει και ο Σπανούλης μέσα σε αυτό το δρόμο. Σε τέτοια μας μπαίνεις και με ένα πόδι να παίξεις! Περίμενα αυτή την ευκαιρία καιρό. Κάνουμε όλοι το step up. Αφού είχα τα ψυχικά αποθέματα να βοηθήσω δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Εύχομαι να βοήθησα έστω και λίγο και να συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία και στη συνέχεια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μάθαμε από τα λάθη μας, η άμυνα μας ήταν σκληρή. Έπαιξε ρόλο και η εμπειρία των συμπαικτών μου. Αλλάξανε κάποια πράγματα που μας πλήγωσαν στο πρώτο μας. Ήμασταν πιο διαβασμένοι. Πάμε να τελειώσουμε την σειρά στην Ζαλγκίρις, ή έστω εδώ πάλι πίσω στο ΣΕΦ.

Ξέρουμε τι ομάδα είναι η Ζαλγκίρις. Ο χρόνος ξεκούρασης θα είναι μεγαλύτερος τώρα, θα είμαστε όλοι φρέσκιοι. Θα παίξουμε στη Λιθουανία όπως στην έδρα μας. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη και πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.