Σάρας: «H διαιτησία δεν ήταν 50-50!»

Gazzetta team
Σάρας: «H διαιτησία δεν ήταν 50-50!»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως οι διατητές δεν σφύριξαν 50-50 στο ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο θέμα των ελεύθερων βολών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ζαλγκίρις στη συνέντευξη τύπου

«Να δώσουμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό. Περιμέναμε μία τέτοια αντίδραση από ομάδα με τεράστια εμπειρία. Ξεκίνησε πολύ επιθετικά το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο, το ματς ξεκίνησε με 7-2 φάουλ και 11-0 βολές. Νομίζω ότι στο ξεκίνημα δεν είχαμε τον σεβασμό, τον οποίο ζητάμε. Σίγουρα, δεν ήταν 50-50. Ο Ολυμπιακός ήταν απελπισμένος για τη νίκη. Καταφέραμε να επιστρέψουμε, αλλά στη συνέχεια έβαλε μεγάλα σουτ και πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η ιστορία. Ήταν σπουδαία εμπειρία για την ομάδα μου να παίξει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός και είμαι απογοητευμένος από το πώς πήγαμε στο κομμάτι των ριμπάουντ. Αφήσαμε τους αντιπάλους μας να πάρουν 13 επιθετικά ριμπάουντ. Να παλέψουμε περισσότερο και πιο σκληρά στο Κάουνας».

Για τα δεδομένα στη σειρά μετά το 1-1: «Το πώς μπήκε στο παρκέ ο Ολυμπιακός σήμερα, θα πρέπει να είναι μάθημα για την ομάδα του. Νομίζω πως σε κάθε ματς καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Εδώ πέρα δεν είναι μόνο μπάσκετ, είναι περισσότερα πράγματα. Πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος για 40 λεπτά. Η Ζαλγκίρις δεν έχει τύχει, αν χάσει για λίγο τη συγκέντρωσή της. Θα είναι σπουδαίο για το μέλλον των παικτών μου το ότι θα βρεθούν σε αυτή τη θέση, να πρέπει δηλαδή να προστατεύσουν την έδρα μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.