Με 25% πιθανότητες πρόκρισης ο Ολυμπιακός μετά το 1-1!

Νίκος Καρφής
Με 25% πιθανότητες πρόκρισης ο Ολυμπιακός μετά το 1-1!
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 μετά το break που είχε δεχθεί στο Game 1, όμως στο παρελθόν μόνο μια ομάδα έχει προκριθεί μετά από τέτοια κατάσταση. Η Μπαρτσελόνα τα είχε καταφέρει την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

Δύσκολα τα πράγματα για πρόκριση του Ολυμπιακού ακόμα και μετά την ισοφάριση της σειράς με τη Ζαλγκίρις σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 1-1 κόντρα στους Λιθουανούς μετά το break στο Game 1, μια κατάσταση που έχει παρουσιαστεί 4 φορές στο παρελθόν, δηλαδή η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας να δεχθεί break και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.

Από αυτές τις 4 φορές που έχει παρουσιαστεί αυτό, μόνο στη μία η γηπεδούχος ομάδα στα δύο πρώτα ματς πήρε πρόκριση.

Αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα την αγωνιστική περίοδο 2008-09 που απέκλεισε την Ταού με 3-2.

Οι τρεις αποκλεισμοί

Στις άλλες τρεις περιπτώσεις η ομάδα που βρέθηκε στη θέση του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε.

Το 2010 η Μακάμπι που δέχθηκε break στο Game 1 δεν μπόρεσε να περάσει κόντρα στη Παρτιζάν, με τους Σέρβους να περνούν με 1-3.

Δύο χρόνια μετά ο Ολυμπιακός έσπασε την έδρα της Σιένα στο πρώτο ματς, οι Ιταλοί ισοφάρισαν,όμως τελικά οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με 1-3.

Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει το 2014 που η Μακάμπι απέκλεισε την Αρμάνι με 1-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.