Κάρολ: «Κάναμε δύσκολη τη ζωή του Καλάθη!» (gTV)

Κάρολ: «Κάναμε δύσκολη τη ζωή του Καλάθη!» (gTV)
O 35χρονος Αμερικανός σούτινγκ-γκαρντ εξηγεί στην κάμερα του gTV πως η βασίλισσα έκανε το "break" στο "Νίκος Γκάλης" κι «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας ότι η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμη!

Γεννημένος σε μία μικρή πόλη (Λάραμι) του Ουαϊόμινγκ, ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα (Γιούτα Στέϊτ) με 369 εύστοχα τρίποντα και ποσοστό 46,5%, χωρίς η εκτελεστική του δεινότητα, πάντως, να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ στο ντραφτ του 2008!

Αναγκαστικά στράφηκε στην Ευρώπη και μετά από μία αναγνωριστική χρονιά στην ιταλική Τέραμο, τα τελευταία 9 χρόνια, έχει «ριζώσει» στην Ισπανία. Η διετία 2009-11 τον βρήκε στην Γκραν Κανάρια, ενώ εδώ και επτά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας, έχοντας κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο (Euroleague), 2 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ισπανίας με τα χρώματα των Μαδριλένων.

Ο λόγος για τον Τζέϊσι Κάρολ, που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές (17π. με 4/6 τριπ.) της νίκης της Ρεάλ με 89-82 στο 2ο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Ο 35χρονος σούτινγκ-γκαρντ, που πέτυχε τους 11 από τους 32 πόντους της «βασίλισσας» στην πολύ καθοριστική 3η περίοδο, μίλησε στην Euroleague Greece για την μάχη με τους «πράσινους», ξεκαθαρίζοντας η πρόκριση παραμένει ακόμη ανοικτή.