Πασκουάλ: «Κέρδισαν λόγω εμπειρίας, τιμώρησαν τα λάθη μας»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Κέρδισαν λόγω εμπειρίας, τιμώρησαν τα λάθη μας»
Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην εμπειρία της Ρεάλ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του.

Η Ρεάλ ισοφάρισε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σε 1-1 και ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την εμπειρία των Μαδριλένων, ενώ στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που τιμώρησαν οι Μαδριλένοι.

Aναλυτικά όσα τόνισε ο Καταλανός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

«Σήμερα ήταν το τυπικό ματς playoffs, ένα παιχνίδι πόντο πόντο το οποίο η Ρεάλ πιθανώς κέρδισε λόγω της εμπειρίας. Δεν παίξαμε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε 53 πόντους, δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, τιμώρησαν τα λάθη μας με ανοιχτά σουτ. Εμείς είχαμε πίεση παίζοντας στην έδρα μας και αστοχήσαμε στα δικά μας σουτ.

Για το τι πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια: «Καταρχάς είναι μόνο 1-1, είμαστε ισόπαλοι. Αν και έχουμε την αίσθηση ότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, στο πρώτο τα πήγαμε εξαιρετικά. Σήμερα κάναμε τακτικά λάθη και η Ρεάλ από την άλλη έδειξε την ποιότητά της και τιμώρησε τα λάθη μας».

Για την διαιτησία: «Θέλω να έχουμε μία καλή διαιτησία στην Μαδρίτη, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω».

Για τα κοινά στοιχεία με την σεζόν του 2009 όταν και πήρε τη Euroleague με δύο break: «Να έχουμε σωστή νοοτροπία, με θετική σκέψη να διεκδικήσουμε. Είναι μία έμπειρη ομάδα με τεχνογνωσία στις επαφές. Τιμώρησε τα λάθη μας για αυτό την είχα χαρακτηρίσει και ως φαβορί».

Για το γεγονός πως ο Ρίβερς δεν επιχείρησε κάποιο σουτ: «Περίεργο παιχνίδι το οποίο δεν του ταίριαξε».

Για την άμυνα στο low post της Ρεάλ: «Είχαμε πρόβλημα και στην άμυνα και στην επίθεση. Στην επίθεση πολλές φορές παίξαμε εκτός συστήματος, μας πίεσαν και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Πήραμε κάποια σουτ τραβηγμένα. Όταν παίξαμε καλύτερα δεν βάλαμε τα ελεύθερα σουτ. Είναι παιχνίδια που κρίνονται σε μία δύο φάσεις, όπως το τρίποντο του Ρούντι».

Για τα ριμπάουντ: «Δεν θα πω τι έκανε καλά η Ρεάλ ή όχι, είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Σήμερα είχαμε 8 ριμπάουντ από τους κοντούς, την άλλη φορά είχαμε 16. Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Στο πρώτο μέρος πήραν 10 επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν μεγάλο το πρόβλημα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.