Γιασικεβίτσιους: «Ο Σπανούλης είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που ξέρω»

Γιασικεβίτσιους: «Ο Σπανούλης είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που ξέρω»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στην επιλογή του γηπέδου στα Ιλίσια, στην παρεξήγηση με τον Σπανούλη και στα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας μετά την προπόνηση της Ζαλγκίρις στο κλειστό των Ιλισίων μίλησε για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού τεχνικού:

Για την επιλογή να μην προπονηθεί στο ΣΕΦ: Το συγκεκριμένο γήπεδο ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας και επίσης ήθελα να αλλάξουμε εικόνες. Έχω αγωνιστεί κι εγώ εδώ. Απλά ήθελα να αλλάξω ατμόσφαιρα.

Για την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό: Δεν ξέρω. Ίσως είναι μία ευκαιρία για μας να νικήσουμε ξανά. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι. Η πίεση είναι λογική σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να... ματσάρουμε τη σκληράδα του Ολυμπιακού γιατί σίγουρα θα έχουν πεισμώσει.

Για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Δεν ξέραμε ούτε πριν το πρώτο παιχνίδι ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να δούμε πως θα διαφοροποιηθεί το παιχνίδι τους λόγω των απουσιών. Εμείς πάντως ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τη δική μας δουλειά.

Για την παρεξήγηση με τον Σπανούλη: Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θέλει πάντα να νικάει. Κι εγώ το ίδιο. Δεν ήταν ωραίο σίγουρα. Μερικές φορές δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Στο παρκέ είναι μεγάλη... μάχη και ο Σπανούλης είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες που γνωρίζω.

Για τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: Κάθε ομάδα προετοιμάζεται όπως θέλει. Είναι ο δικός τους τρόπος να προετοιμαστούν για το Game 2. Εμείς πρέπει να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.