Πάνγκος: «Αν υπάρχει μυστικό, είναι οι προσωπικότητες!» (gTV)

Πάνγκος: «Αν υπάρχει μυστικό, είναι οι προσωπικότητες!» (gTV)
Ο 25χρονος Καναδός point-guard που αναδείχτηκε από την Euroleague Greece ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της διοργάνωσης μιλάει στην κάμερα του gTV για το 3/3 της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού και την εξέλιξη της σειράς.

Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό (Χόλαντ Λάντινγκ) στις όχθες της λίμνης Οντάριο, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο γυμνάσιο Ντένισον, πριν πάρει υποτροφία στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα, με τη φανέλα του οποίου σκόραρε 33 πόντους μόλις στο δεύτερο παιχνίδι της freshman χρονιάς του στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Το χαμηλό του ανάστημα σε συνδυασμό με την έφεσή του στο σκοράρισμα σαν δυάρι σε κορμί «άσου», δεν κέντρισε το ενδιαφέρον των ομάδων στο draft του 2015, οπότε η επαγγελματική καριέρα του άρχισε στην Γκραν Κανάρια. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης (μ.ο. 11,1π. & 4,5ασ.) αποτέλεσαν το «διαβατήριο» της «προαγωγής» σε ομάδα της Euroleague (Zαλγκίρις) και το συναπάντημα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει τεράστια επίδραση στην τεράστια βελτίωση που παρουσίασε τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Κέβιν Πάνγκος, που διεκδικεί θέση στην 2η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της 3ης σερί νίκης της Ζαλγκίρις επί Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που έφερε την πρωταθλήτρια Λιθουανίας ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4 του Βελιγραδίου (18-20 Μαϊου). Ο 25χρονος Καναδός point-guard μίλησε στην κάμερα του gTV για το break της ομάδας του στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», το μυστικό της ομάδας του και τη συνέχεια της σειράς.