Νέο «βαρύ» πρόστιμο της Euroleague σε Γιαννακόπουλο

Gazzetta team
Νέο «βαρύ» πρόστιμο της Euroleague σε Γιαννακόπουλο
Η Euroleague επέβαλε νέα χρηματική ποινή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, στο Game 1 με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Με νέο πρόστιμο τιμώρησε η Euroleague τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού παρέβλεψε την ποινή αποκλεισμού 5 μηνών από τα γήπεδα που του έχει επιβληθεί από την διοργανώτρια αρχή και βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs.

Αποτέλεσμα η ευρωπαϊκή διοργάνωση να του επιβάλλει το πρόστιμο των 120.000 ευρώ. Στην ουσία πρόκειτα για διπλασιασμό του ποσού, αφού για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Νίκος Γκάλης» τού είχε επιβληθεί πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Απορία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκάλεσε το γεγονός πως η απόφαση βγήκε μέσα σε διάστημα 36 ωρών, από την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας, και το ότι η διοργανώτρια αρχή ασχολείται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις ποινές, εν μέσω playoffs. Η χαρακτηριστική έκφραση που ακούστηκε ήταν «πώς ασχολούνται τόσο γρήγορα με τις δικές μας υποθέσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.