Προειδοποίηση του Παναθηναϊκού στους φιλάθλους για το Game 2 με Ρεάλ

Προειδοποίηση του Παναθηναϊκού στους φιλάθλους για το Game 2 με Ρεάλ

Gazzetta team
Προειδοποίηση του Παναθηναϊκού στους φιλάθλους για το Game 2 με Ρεάλ
Ο Παναθηναϊκός παρακάλεσε τους οπαδούς του να καθίσουν στις θέσεις που αναγράφονται στα εισιτήριά τους, στο δεύτερο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, και οι διάδρομοι στις θύρες να παραμείνουν «καθαροί», ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα από την Euroleague.

Η ανακοίνωση:

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Η συμπαράστασή τους στην ομάδα ήταν συγκλονιστική και προκάλεσε τον θαυμασμό ολόκληρης της φίλαθλης Ευρώπης. Ωστόσο, στην αποψινή, δεύτερη αναμέτρηση της σειράς θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, ώστε να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στη διοργανώτρια Αρχή να μας τιμωρήσει.

Είναι ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οι φίλαθλοι να καθίσουν στις θέσεις που αναγράφονται στα εισιτήριά τους και οι διάδρομοι στις θύρες να παραμείνουν «καθαροί» από κόσμο!

Επίσης, δίνουμε μεγάλη προσοχή και στα κάτωθι:

Τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα έχουν εξαντληθεί από καιρό και δεν διατίθενται άλλα πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας.
Όποιος δεν έχει εισιτήριο παρακαλείται να μην πλησιάσει στο γήπεδο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι «δρακόντεια» και ο κόπος του άσκοπος.
Μην προμηθευτείτε εισιτήριο από κάποιον «τρίτο». Πέραν του ότι είναι παράνομο, δεν είναι και βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο. Βλέπετε, υπάρχουν επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την «δίψα» των φιλάθλων να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα πουλώντας πλαστά εισιτήρια. Ο νόμος είναι αυστηρός τόσο για τον «θύτη» (αυτόν που πουλάει πλαστό εισιτήριο, ή μεταπουλά το δικό του), όσο και για το «θύμα» (εκείνον που το αγοράζει).
Παιδιά ηλικίας άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο!
Οι Θύρες θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18.45). Γι’ αυτό ελάτε από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους.
Στηρίξτε την ομάδα μόνο με τη φωνή! Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που ίσως υπάρξουν από τρίτους. Αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη.

Είναι στο χέρι όλων μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην διακυβευτεί η πορεία μας προς το Βελιγράδι!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.