Γκέιμπριελ: «Το sold out στο ΟΑΚΑ σε κάνει να θες να βάλεις κάθε σουτ»! (vid)

Γκέιμπριελ: «Το sold out στο ΟΑΚΑ σε κάνει να θες να βάλεις κάθε σουτ»! (vid)

Gazzetta team
Γκέιμπριελ: «Το sold out στο ΟΑΚΑ σε κάνει να θες να βάλεις κάθε σουτ»! (vid)
Ο Κένι Γκέιμπριελ μίλησε για το Game 1 με την Ρεάλ Μαδρίτης και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» είπε αρχικά στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ: «Ήμασταν έτοιμοι γι'αυτά τα παιχνίδια. Ήταν μακρύς ο δρόμος, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παλεύαμε όλη τη σεζόν. Ξέρουμε πως ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι πολύ πιο δύσκολος, γι'αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε επιθετικοί.

Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην επίθεση, αλλά η Ρεάλ έχει τον χρόνο να αλλάξει κάποια πράγματα, όπως και εμείς. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι σκληρός, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαστε "πεινασμένοι" και θέλουμε να πάμε στο Βελιγράδι, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια».

Για την ατμόσφαιρα που βίωσε στο πρώτο παιχνίδι, ανέφερε: «Ένιωσα σαν να παίζω μπροστά σε 30.000 φιλάθλους και όχι σε 18.000. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το sold out σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο είναι απίστευτο, σε κάνει να θέλεις να ευστοχήσεις σε κάθε σουτ, να πάρεις όλα τα ριμπάουντ, να κλέψεις την μπάλα, να καρφώσεις, είναι απλά απίστευτο. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.