Κάν' το όπως στο πρώτο!

Αντωνία Σπανού
Κάν' το όπως στο πρώτο!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Game 2 της σειράς των playoffs την Ρεάλ Μαδρίτης (21:15, NS2) και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι τα ίδια που έκανε στο πρώτο νικηφόρο παιχνίδι.

Τα πρώτα παιχνίδια των playoffs ολοκληρώθηκαν και σειρά έχουν τα... επόμενα. Χρόνος, για ξεκούραση ή πολλές αλλαγές, δεν υπάρχει και οι ομάδες οφείλουν να κρατήσουν τα θετικά, να δουν τις λεπτομέρειες και να βγουν στο παρκέ για να παίξουν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Ο Παναθηναϊκός από την μεριά του είναι πολλά περισσότερα εκείνα που θέλει να κρατήσει, από εκείνα που θα ήθελε να αλλάξει. Το πρώτο παιχνίδι ήταν εξαιρετικό για τους «πράσινους», τραυματισμοί δεν υπάρχουν και το 2-0 φαντάζει ιδανικό σενάριο.

Η αρχή έγινε την Τρίτη, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να κρατήσει την ενέργεια και τον ρυθμό της και με τον κόσμο στο πλευρό της να πάρει την δεύτερη νίκη και να φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση στα playoffs.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα θα ήθελε να τα αλλάξει όλα. Η απουσία του Καμπάτσο δείχνει να είναι εξαιρετικά σημαντική και οι Ισπανοί αν θέλουν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς, οι παίκτες του Λάσο οφείλουν να ανασυνταχθούν και να βρουν λύσεις.

Ο εγωισμός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πληγωμένος και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ο Παναθηναϊκός μέσα στο... καμίνι του ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να διατηρήσει το πλεονέκτημα του και να κάνει το 2-0 που πλέον θα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 95-67

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 19/04

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25/04

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ 27/04 (αν χρειαστεί)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 01/05 (αν χρειαστεί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.