Πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έχει 3/3 ήττες από τον ίδιο αντίπαλο

Πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έχει 3/3 ήττες από τον ίδιο αντίπαλο
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με τρεις σερί ήττες από τον ίδιο αντίπαλο την ίδια σεζόν.

Η Ζάλγκιρις φέτος έχει αναμετρηθεί τρεις φορές με τον Ολυμπιακό κι έχει πανηγυρίσει σε όλες. Οι δύο μάλιστα νίκες της έχουν έρθει στο ΣΕΦ μετά από 45 λεπτά αγώνα αφού κρίθηκαν στην παράταση.

Στην Euroleague αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στους Πειραιώτες αφού ποτέ άλλοτε δεν είχαν ρεκόρ 0-3 με τον ίδιο αντίπαλο την ίδια σεζόν.

Βέβαια αρκετά χρόνια το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης δεν επέτρεπε τη συνάντηση με τον ίδιο αντίπαλο περισσότερες από δύο φορές (εντός, εκτός).

Δύο φορές, (Ταουγκρές, 2006-07 και Σιένα, 2010-11) οι Πειραιώτες έχουν γνωρίσει τρεις σερί ήττες την ίδια σεζόν, ωστόσο η διαφορά είναι πως είχαν πάρει τη νίκη κόντρα σε αυτές τις ομάδες στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση της σεζόν, δηλ. το ρεκόρ δεν ήταν 0-3, αλλά 1-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.