Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός το άξιζε από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα»!

Gazzetta team
Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός το άξιζε από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα»!
Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη από τα πρώτα... 10 δευτερόλεπτα!

«Η νίκη άξιζε στον Παναθηναϊκό από τα πρώτα 10". Αρχίσαμε με 20-0. Η αλήθεια είναι ότι μετά δεν ξέρεις τι να κάνεις... Έπαιξαν καλύτερα από εμάς από το πρώτο λεπτό. Μια ομάδα ήθελε απλά το παιχνίδι κι εμείς απλώς περιμέναμε. Δεν ήταν καλή νύχτα για εμάς όμως πρέπει να σκεφτούμε τη συνέχεια. Θα είμαστε ξανά εδώ σε 48 ώρες» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια σχολίασε τα προβλήματα τραυματισμών της Ρεάλ: «Το να παίξουμε χωρίς τον Καμπάτσο και τον Σέρχι Γιουλ είναι δύσκολο για εμάς όμως έχουμε προβλήματα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν θα ακούσετε παράπονα από εμένα».

Πρόσθεσε, δε, πως: «Δεν ζηλεύω καμία ομάδα. Αγαπώ την ομάδα μου, είμαστε στην EuroLeague και είμαστε μαζί είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά κι άξιζε να κερδίσει Θεωρείτε πως έγινε σήμερα παιχνίδι τακτικής; Αυτή τη στιγμή δεν ανησυχώ για το κομμάτι της τακτικής».

Σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας, επισήμανε: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό σε κάθε σειρά όμως ιστορικά, έχουν υπάρξει ομάδες που προκρίθηκαν χωρίς το πλεονέκτημα. Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας μπάσκετ αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τα playoffs. Το ματς τελείωσε, έχουμε άλλο ένα σε 48 ώρες».