Πασκουάλ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»! (vid)

Πασκουάλ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»! (vid)
Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία δουλειά στο Game 1 με τη Ρεάλ και πλέον καλείται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μαζί κάναμε εξαιρετική δουλειά. Είναι μια νίκη για όλους. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι σήμερα! Παίξαμε καλή άμυνα κι επίθεση, ελέγξαμε τον ρυθμό... Είναι μόνο το 1-0 και θα πρέπει να συνεχίσουμε» ανέφερε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα είναι το κλασικό σημείο που αρχίζουν τα τετριμμένα... Άλλοι αναρωτιούνται αν είναι καλύτερο να κερδίσεις με 30 ή με 1 πόντο στο φινάλε. Θέλω να τα καταρρίψω, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Γιατί να μην είναι και το επόμενο παιχνίδι όπως το σημερινό. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα εξίσου καλά. Τώρα αν το παιχνίδι εξελιχθεί διαφορετικά, πρέπει να το διαχειριστούμε ανάλογα. Θα πρέπει να έχουμε μια θετική νοοτροπία και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Σήμερα όλα μας βγήκαν, όλα πήγαν καλά. Από την άλλη, παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα με εμπειρία. Η Ρεάλ θα είναι πιο δυνατή την επόμενη φορά».

Από κει και πέρα ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ είναι διαφορετικά και υπάρχουν διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Ο Καλάθης και ο Τζέιμς ξεχώρισαν αλλά σε μια σειρά πρέπει να είσαι έτοιμος και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς θα μας βοηθήσουν. Κάναμε καλή δουλειά σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του χρόνου, θα είμαστε φρέσκοι για το παιχνίδι της Πέμπτης. Το να ελέγχεις τα συναισθήματά σου είναι πολύ σημαντικό σε μια σειρά. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια, σας σκέφτηκα όλους εσάς! Είμαι σίγουρος ότι σκεφτήκατε να γράψετε "να δουμε αν θα συμβεί αυτό που έγινε πέρσι". Σκέφτηκα πως αν κάποιος το θυμίσει στους παίκτες μου... θα τον σκοτώσω (γέλια)! Χαριτολογώ, η θετική σκέψη φέρνει θετικά αποτελέσματα, η αρνητική σκέψη φέρνει αρνητικά αποτελέσματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.