Γιασικεβίτσιους: «Η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50»

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους: «Η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη σειρά με τον Ολυμπιακό και στάθηκε και στον παράγοντα της διαιτησίας.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις είπε αρχικά: «Δεν πιστεύω πως οι διαιτητές είναι τα αστέρια ή κάτι ανάλογο. Οι διαιτητές επίσης πρέπει να προσαρμοστούν. Το πιο σημαντικό είναι να μας σεβαστούν, καθώς είμαστε μία από τις οχτώ καλύτερες ομάδες. Η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, επειδή έπρεπε να παίξουμε τρία ματς μέσα σε πέντε μέρες. Κάνα δύο προπονήσεις. Επίσης, προσπαθήσαμε να θυμηθούμε κάποιες λεπτομέρειες. Πρέπει να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με καρδιά και μυαλό».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη σχολίασε: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον σταματήσουμε στο "ένας εναντίον ενός". Το πιο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα και να παίξουμε πειθαρχημένα. Δεν πιστεύω να είναι μία πολύ όμορφη σειρά. Θα είναι πολύ σκληρή, η οποία θα κριθεί στις λεπτομέρειες και με μικρή διαφορά πόντων».

Για την έλλειψη εμπειρίας της ομάδας του από αγώνες playoffs, συμπλήρωσε: «Ίσως να μην έχουμε την εμπειρία από αγώνες playoffs, αλλά έχουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τις ομάδες τους σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η εμπειρία αποτελεί έναν παράγοντα, αλλά υπάρχουν και άλλοι. Ελπίζω αυτός να μην είναι ο καθοριστικός παράγοντας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.