Μπαρτζώκας: «Κανείς δεν ήθελε την 8η θέση, για να μην αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Κανείς δεν ήθελε την 8η θέση, για να μην αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα playoffs με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε πως αν η Χίμκι δεν είχε τόσους τραυματισμούς, θα μπορούσε να τερματίσει ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε σχετικά: «Είναι τιμή για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες στα playoffs προσπάθησαν να αποφύγουν την 8η θέση, επειδή πρέπει να παίξεις ενάντια στην καλύτερη ομάδα. Κατά την γνώμη μου, η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 6-7 χρόνων. Είναι προφανές από την κατάταξη πως πήραν την 1η θέση εύκολα.

Από την άλλη, εμείς τον τελευταίο μήνα δεν είμαστε υγιείς και παίξαμε με πολλές απουσίες, αφού είχαμε πολλούς τραυματίες. Οπότε, δεν μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι περισσότερο από την 8η θέση, κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Αλλά είχαμε 4 τραυματίες σχεδόν σε κάθε ματς.

Η σειρά έχει να κάνει με το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε πάντα. Είναι εκτός έδρας, με μια δυνατή ομάδα, οπότε πρέπει πρώτα από όλα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε. Μετά, να είμαστε υπομονετικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να ελέγξουμε τις ειδικές καταστάσεις που θα συναντήσουμε στην διάρκεια του παιχνιδιού».