Βουγιούκας: «Αν πάει ο Νικ καλά, τότε πάμε όλοι καλά»

Βουγιούκας: «Αν πάει ο Νικ καλά, τότε πάμε όλοι καλά»

Gazzetta team
Βουγιούκας: «Αν πάει ο Νικ καλά, τότε πάμε όλοι καλά»
Ο Ίαν Βουγιούκας μιλώντας για το Game 1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (17/4, 21:15) έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη και στην επίδραση που έχει στο παιχνίδι της ομάδας.

Αρχικά, ο σέντερ του Παναθηναϊκού δήλωσε στην κάμερα της Nova ότι «είμαστε τυχεροί γιατί κυνηγήσαμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι την τελευταία στιγμή και τα καταφέραμε. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε φάση, για να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς» και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να πάει στο Final 4, αλλά κάθε χρόνο έχει στόχο να κερδίσει την διοργάνωση. Είμαστε στο καλύτερο σημείο που μπορούσαμε να είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε τις νίκες στην έδρα μας και να πάμε στο Final 4».

Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη λέγοντας ότι «αν πάει ο Νικ πάει καλά, έχουμε πιο εύκολα καλάθια. Είναι ο ηγέτης μας, ο μπροστάρης μας. Τον θέλουμε στα ματς με τη Ρεάλ που έχει τόση ποιότητα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ο καθένας θα παίξει τον ρόλο του. Ο Ντόντσιτς είναι σημαντικός και αυτός για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στο δικό του ματς απ με τον Ταβάρες είπε ότι «το πιο εντυπωσιακό είναι πως καρφώνει, χωρίς να πηδήξει. Έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα να μην μας κάνει ότι και στη Μαδρίτη. Να βγάλουμε έναν τέτοιο γίγαντα εκτός παιχνιδιού».

Όσο για τους φίλους του Παναθηναϊκού; «Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θα που θα είναι κοντά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.