Πασκουάλ: «Να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας»

Πασκουάλ: «Να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (17/4, 21:15) και στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός είπε ότι «τα πάντα είναι σημαντικά. Όταν βρίσκεσαι στα Final 4, μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τον αγώνα και τη σειρά. Η ψυχολογική προετοιμασία είναι σημαντική, κυρίως όταν παίζεις το πρώτο ματς στην έδρα σου».

Και συνέχισε: «Ελπίζω ο Γιούλ να γίνει καλά όσο το δυνατόν συντομότερα. Ξέρουμε τη Ρεάλ, είναι μια ομάδα από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θα πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ. Η ποιότητά τους είναι εκπληκτική και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, να ελέγξουμε τα λάθη και να είμαστε καλοί στην επίθεση, όπου θα πρέπει να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ».

Όσο για τη σύγκριση με τη περσινή σειρά με τη Φενέρμπαχτσε; «Νομίζω πως πέρυσι ήμασταν καλοί, όμως χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα με την Φενέρ, όταν οι αντίπαλοί μας επέστρεψαν στο ματς. Είχαν και έναν εξαιρετικό Κάλινιτς. Και στο δεύτερο ματς παίξαμε πολύ καλά, όμως η Φενέρ ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας. Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά»