Ρούντι: «Από τις πιο δύσκολες έδρες το ΟΑΚΑ, πάμε για την έκπληξη!»

Gazzetta team
Ρούντι: «Από τις πιο δύσκολες έδρες το ΟΑΚΑ, πάμε για την έκπληξη!»
Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πόσο δύσκολο θα είναι το έργο της Ρεάλ να «σπάσει» την έδρα το ΟΑΚΑ που αποτελεί και τον μεγάλο της στόχο.

Ο Ισπανός γκαρντ μιλώντας στην «abc.es» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά των playoffs κάνοντας ειδική αναφορά στο ΟΑΚΑ.

«Θα είναι μια πολύ σκληρή σειρά, από όλες τις απόψεις. Πρώτον, από πλευράς ατμόσφαιρας, το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να παίξεις. Ο Παναθηναϊκός με ώθηση από το κοινό του παίζει πολύ δυνατά και επιθετικά, με πολλές αλλαγές κι αυτό δεν μας βοηθάει» δήλωσε αρχικά ο Ρούντι και συνέχισε: «Όμως, προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τους αγώνες αυτούς και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα ατού μας. Πιστεύω πως το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό. Εάν κάνουμε την έκπληξη, έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη τουλάχιστον με μία νίκη για να φθάσουμε στο Final 4».

Όσο για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ; «Είναι μια σειρά στην οποία θα χρειαστεί σκληρός χαρακτήρας και να μην επηρεαστούμε από ό,τι γίνει στην κερκίδα. Το θετικό είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες που δεν κάνουν πίσω σε τέτοιες συνθήκες. Να είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε, να παλεύουμε για όλες τις μπάλες πριν ζητήσουμε αλλαγή, γιατί δεν αντέχουμε να το κάνουμε άλλο, γνωρίζονται ότι υπάρχει κάποιος που θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Τέτοιες σειρές είναι που κάνουν τους παίκτες σπουδαίους».