Θέλει νίκη και... πλεονέκτημα!

Αντωνία Σπανού
Θέλει νίκη και... πλεονέκτημα!
Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:45, NS1) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και οι πράσινοι θέλουν μόνο την νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες πλεονεκτήματος.

Φτάσαμε αισίως στην 30η αγωνιστική και η κανονική διάρκεια της Euroleague ολοκληρώνεται. Μετά από σκληρές «μάχες» και σπουδαία παιχνίδια οι 8 πρώτοι έχουν ήδη σφραγίσει τα εισιτήρια τους για τα playoffs και ο Παναθηναϊκός είναι ένας από αυτούς.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αρκετές θέσεις είναι ακόμα ανοιχτές και τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής θα κρίνουν πολλά.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αυτό που έχει να κάνει είναι να πάρει ακόμα μια νίκη κόντρα στους... αποκλεισμένους Ιταλούς και να περιμένει να δει τι θα κάνουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός, για να δει αν θα καταφέρει να πάρει τελικά το πλεονέκτημα στην κανονική διάρκεια.

Ο Ρίβερς έμεινε στην Αθήνα και συνέχισε την θεραπεία του, ενώ οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι για το τελευταίο ματς της περιόδου.

Από την πλευρά της η Αρμάνι Μιλάνο έχει αποκλειστεί και το μόνο που θα επιδείξει είναι να κάνει ένα καλό ματς, ώστε να κλείσει θετικά μπροστά στους οπαδούς της την φετινή περιπέτεια.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα σενάρια για τα playoffs.