Σπανούλης: «Τιμητικό να μιλά ο Διαμαντίδης έτσι για μένα»

Σπανούλης: «Τιμητικό να μιλά ο Διαμαντίδης έτσι για μένα»
Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε κολακευμένος από όσα είπε για αυτόν και το ρεκόρ του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι εδώ και λίγες ώρες ώρες ο δεύτερος καλύτερος πασέρ στην ιστορία της Euroleague, αλλά δεν στεναχωρήθηκε καθόλου.

Ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε συγχαρητήρια στον Βασίλη Σπανούλη για το επίτευγμά του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε, «Έχω πει πολλές φορές και σε ανθρώπους της οικογένειάς μου και σε πολύ δικούς μου ανθρώπους, πως σημασία έχει ποιος λέει κάτι και όχι διάφοροι που λένε διάφορα. Το να μιλά έτσι ο Δημήτρης για μένα είναι πολύ τιμητικό, είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της EuroLeague. Με τιμά με τα λόγια του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και είμαι περήφανος που η Ελλάδα έχει βγάλει τόσο μεγάλους παίκτες, τον Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) τον Θοδωρή (σ.σ. Παπαλούκα), τον Νίκο (σ.σ. Ζήση) και παλιότερα τους Γκάλη, Γιαννάκη από τους οποίους πήραμε τη σκυτάλη εμείς».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το αν επιδιώκει να περάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, «Δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, αυτοσκοπός είναι να περάσουμε στα playoffs και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να παίξουμε ένα Final Four. Όταν είσαι υγιής και ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, τα άλλα έρχονται».