Σφαιρόπουλος: «Αυτοί που είμαστε θα παλέψουμε για την τελική μας κατάταξη»

Σφαιρόπουλος: «Αυτοί που είμαστε θα παλέψουμε για την τελική μας κατάταξη»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Αυτοί που είμαστε θα παλέψουμε για την τελική μας κατάταξη»
Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ανδαλουσία ενόψει του αγώνα με τη Μάλαγα (30/3, 19:00) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Χόλις Τόμπσον οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα.

«δυστυχώς μόνο ένα δεκαήμερο ήμασταν όλοι μαζί. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. θα παλέψουμε αυτοί που είμαστε εδώ. Είναι ένα απ' τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν για να δούμε που θα καταταγούμε τελικά. Γνωρίζουμε πως η Μάλαγα είναι μια σκληρή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της. Πάμε να παλέψουμε» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Ξέρουμε τον αντίπαλο, τα δυνατά και αδύναμα σημεία. Πρέπει να σταματήσουμε τα ατού και τους ταλαντούχους παίκτες τους. Θα χρειαστεί υπομονή στην άμυνα και θα πρέπει να διαβάσουμε την δική τους επιθετική άμυνα γιατί έχουν αδυναμίες και θα χρειαστεί να χτυπήσουμε εκεί.»

Και κατέληξε μιλώντας για τη γραμμή των ψηλών: «Η απουσία του Σερμαντίνι έχει αλλάξει την ισορροπία στην ομάδα τους και μπορούμε να κερδίσουμε απ' αυτό.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.