Βιδορέτα: «Ο Τζέιμς δίνει 10 παραπάνω σουτ στον Παναθηναϊκό»!

Βιδορέτα: «Ο Τζέιμς δίνει 10 παραπάνω σουτ στον Παναθηναϊκό»!

Gazzetta team
Βιδορέτα: «Ο Τζέιμς δίνει 10 παραπάνω σουτ στον Παναθηναϊκό»!
Ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιδορέτα σχολίασε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (30/3, 21:15) κάνοντας ειδική αναφορά στην απόδοση του Νικ Καλάθη και του Μάικ Τζέιμς.

Το καλεντάρι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague στέλνει τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι πρωταθλητές Ισπανίας μένουν εκτός playoffs και θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο όπως εξήγησε ο κόουτς Τσους Βιδορέτα ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους».

«Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια ως το τέλος της regular season είναι να κερδίσουμε στην Αθήνα και να πανηγυρίσουμε κόντρα στη Μακάμπι. Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, είναι μια ομάδα που βρίσκει ρυθμό με τον Καλάθη στο 100% και τον Μάικ Τζέιμς. Διαθέτει "βάθος" στον πάγκο, με 14 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Από τη στιγμή που ήλθε ο Τζέιμς, η ομάδα παίρνει 10 περισσότερα σουτ ανά παιχνίδι! Επομένως, πρέπει να έχουμε ισορροπία στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας, επομένως η κατάσταση θα είναι δύσκολη για τη Βαλένθια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.