Ο Θίοντορ μιλάει για τον έρωτα: «Όταν την είδα, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ είναι full in love και δεν διστάζει να το εκφράσει δημοσίως!

Ο Θίοντορ μιλάει για τον έρωτα: «Όταν την είδα, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»!

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και δεν στάθηκε μόνο στο μπάσκετ, αλλά στη ζωή γενικότερα και τον έρωτα!

Ο Αμερικανός, με σκοπιανό διαβατήριο, της Αρμάνι μίλησε ανοιχτά για την σύντροφό του, Τούγκμπα Τάσκι, η οποία είναι επίσης παίκτρια μπάσκετ, στην τούρκικη Kayseri Kaski.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί χρόνια πριν και ο Θίοντορ σχολίασε: «Ήμουν κοντά στη Μεσόγειο θάλασσα. Εκείνη ήταν στην Μπεσίκτας τότε και συναντηθήκαμε. Όταν την είδα, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Αλλά εκείνη δεν μου έδινε σημασία. Της συστήθηκα, αλλά νομίζω ήταν σε άλλη σχέση τότε και δεν μου έδωσε προσοχή, κάτι το οποίο ήταν οκ. Ήμουν ρούκι, δεν έψαχνα για κοπέλα και εγώ τότε».

Ο ίδιος δεν ήξερε ότι η μέλλουσα σύντροφός του ήταν παίκτρια του μπάσκετ και όταν το έμαθε, την ερωτεύτηκε ακόμα πιο πολύ. «Καταλήξαμε να συναντιόμαστε, όταν ήμουν στην Τουρκία πέρυσι, και έπρεπε να της πω "Σε ερωτεύτηκα από την πρώτη ημέρα που σε είδα". Κι έφτασε το σημείο που το έκανα...».

Η Κωνσταντινούπολη έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του πια και συμπλήρωσε: «Η οικογένειά της είναι υπέροχη. Οι δικοί μου την λατρεύουν. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο, επειδή οι οικογένειές μας θα συναντηθούν για πρώτη φορά. Είναι υπέροχο συναίσθημα! Χαμογελάω, γιατί ποτέ δεν έχω ερωτευθεί έτσι! Ποτέ δεν είχα κάποιον ή κάτι, πέρα από το μπάσκετ, που να νοιάζομαι τόσο πολύ γι' αυτό(ν)».