Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη για την είσοδο στην τετράδα»

Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη για την είσοδο στην τετράδα»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη για την είσοδο στην τετράδα»
Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αυτό διότι κρατάει την ομάδα στο... κόλπο της πρώτης τετράδας.

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός είπε ότι «στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν ελέγξαμε την τρανζίσιον άμυνα και τα ριμπάουντ. Γι’ αυτό η Μακάμπι πήρε το πρώτο προβάδισμα του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Και συνέχισε: «Είχαμε μόνο δύο προβλήματα, που ήταν το ποσοστό ευστοχίας μας στις βολές αλλά και στα “ανοιχτά” σουτ, ειδικά στα τρίποντα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε ελεύθερα σουτ τριών πόντων, αλλά ήμασταν άστοχοι. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ήταν ένα ματς που πήγε πόντο-πόντο και στο τέλος πήραμε μια τόσο σημαντική νίκη».

Όσο για τη σημασία της νίκης με την Μακάμπι; «Σαφώς και ήταν σημαντικό και για εμάς καθώς παλεύουμε για την είσοδό μας στην πρώτη τετράδα. Και για τις δύο ομάδες ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.