Τόμιτς: «Το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες»

Gazzetta team
Τόμιτς: «Το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ερυθρόλευκων» στη Μόσχα εμφανίστηκε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς.

Ο Τόμιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ήττα των «ερυθρόλευκων» κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά επισήμανε: «Δεν παίξαμε άσχημα, ήμασταν καλοί. Το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες, αν δεν σκοράρεις εσύ όταν είσαι στους 2-3 πόντους και δεχθείς έναν αιφνιδιασμό χάνεις το παιχνίδι. Στο γήπεδό τους είναι δύσκολο να τους κερδίσεις. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα σε κάποια σημεία. Καλή εικόνα σε γενικές γραμμές, πολύ σημαντικό ματς τώρα με την Εφές.

Μπορούν να σε χτυπήσουν και στο 1-1 και στον αιφνιδιασμό. Μπορεί να σε σκοτώσει σε 3 λεπτά αν την παίξεις ανοιχτά. Οι λεπτομέρειες στην άμυνα μας στοίχισαν, να στείλουμε τον Ντε Κολό αριστερά αντί για δεξιά για παράδειγμα. Πολλές φορές δεν γίνεται αυτό που θέλουν οι προπονητές.

Το ματς με την Εφές είναι παιχνίδι που έχει "πρέπει", να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος, δεν υπάρχουν περιθώρια. Να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.