ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Εφές»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στα λάθη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και ήδη σκέφτεται την Αναντολού Εφές. 

Σφαιρόπουλος: «Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Εφές»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε στο τέλος με αυτή την διαφορά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και με μεγάλη συγκέντρωση το παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί γενικότερα, όχι μόνο στο ξεκίνημα. Αλλά όταν εδώ στην Μόσχα δεν παίξεις καλή άμυνα, τότε είναι δύσκολο να κερδίσεις μια τέτοια σπουδαία επίθεση, όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ. Είχαν 60% στα δίποντα. Επίσης, όταν επιτρέπεις τόσο εύκολους πόντους από το ζωγραφιστό, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όχι την ΤΣΣΚΑ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για την αναμέτρηση στην έδρα μας. Καλή τύχη στην ΤΣΣΚΑ».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν τον απογοήτευσε η εμφάνιση του Μπόμπι Μπράουν, απάντησε: «Είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά ακόμη προσαρμόζεται στην επιθετική και αμυντική μας φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει στην μέση της χρονιάς και να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στις αρχές του παιχνιδιού μας. Έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την φετινή πορεία της ρωσικής ομάδας, είπε: ¦Τα στατιστικά δείχνουν την πραγματικότητα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις καθ' όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου και αξίζει να είναι πρώτη. Είναι πάντα φαβορί για το Final 4 και για να κερδίσει το τρόπαιο».