Όλα τα σενάρια για την κατάταξη του Ολυμπιακού

Όλα τα σενάρια για την κατάταξη του Ολυμπιακού

Όλα τα σενάρια για την κατάταξη του Ολυμπιακού
H Euroleague Greece σας παραθέτει όλα τα σενάρια για την τελική κατάταξη του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες μπορεί να τερματίσουν από 2οι έως και εκτός «τετράδας».

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει στη Μόσχα με αποτέλεσμα να μην έχει σφραγίσει ακόμη το πλεονέκτημα της έδρας. Βέβαια για να συμβεί αυτό οι Πειραιώτες θα πρέπει να αυτοκτονήσουν αφού μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια τους θα είναι αρκετή.

Πλέον η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται στην τρίτη θέση και τα περιθώρια κατάταξης είναι από 2η μέχρι και εκτός «τετράδας».

Πριν δούμε τα σενάρια για κάθε θέση, να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ν αντιμετωπίσεις με τη σειρά τις Εφές (εντός), Μάλαγα (εκτός), Ζαλγκίρις (εντός).

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝ...

Στα τρία ματς κάνει μία περισσότερη νίκη από τη Φενέρμπαχτσε αφού σε ισοβαθμία υπερτερούν οι Πειραιώτες. Η τουρκική ομάδα έχει στο πρόγραμμά της Ερυθρό Αστέρα (εκτός), Χίμκι (εκτός), Μάλαγα (εντός).

Μέχρι στιγμής σε οποιαδήποτε τριπλή ισοβαθμία στην οποία εμπλέκονται οι δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι αν και μένει το ματς με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΑΝ...

1. Κάνει τρεις νίκες και η Φενέρ το ίδιο.

2. Κάνει δύο νίκες.

3. Κάνει μία νίκη και ΔΕΝ κάνει η Ζαλγκίρις ή Χίμκι ή ο Παναθηναϊκός 3/3.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΝ...

1. Κάνει μία νίκη κι η Ζαλγκίρις ή η Χίμκι ή ο Παναθηναϊκός κάνουν 3/3.

2. Δεν κάνει καμία νίκη και μία εκ των Ζαλγκίρις, Χίμκι, Παναθηναϊκού κάνει 2/3.

3. Δεν κάνει νίκη κι η Ρεάλ κάνει 2/3 αφού σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με τουλάχιστον τρεις ομάδες στην οποία εμπλέκονται οι Ισπανοί, οι Πειραιώτες υπερτερούν έχοντας νικήσει δύο φορές τη Ρεάλ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝ...

1. Δεν κάνει νίκη, δύο εκ των Ζαλγκίρις, Χίμκι, Παναθηναϊκού κάνουν 2/3 κι η Ρεάλ ΔΕΝ κάνει 2/3 καθώς σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με τουλάχιστον τρεις ομάδες στην οποία εμπλέκονται οι Ισπανοί, οι Πειραιώτες υπερτερούν έχοντας νικήσει δύο φορές τη Ρεάλ.

ΤΙ ΣΥΜΝΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ

Με Φενέρμπαχτσε: Υπερτερεί ο Ολυμπιακός

Με Ρεάλ: Υπερτερεί ο Ολυμπιακός

Με Παναθηναϊκό: Υπερτερεί ο Παναθηναϊκός

Με Χίμκι: Υπερτερεί η Χίμκι

Με Ζαλγκίρις: Εκκρεμεί το ματς στο ΣΕΦ. Στο Κάουνας είχαν νικήσει οι Λιθουανοί με 6 πόντους διαφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.