Ρίβερς: «Να παίξουμε με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Να παίξουμε με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα»
Τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ξέχασε αμέσως ο Κέι Σι Ρίβερς τονίζοντας πως πλέον το βλέμμα στρέφεται στο ματς με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ανέφερε τα εξής: «Υπάρχουν εδώ και δύο προπονήσεις που προσπαθούμε να βγάλουμε όσα δείξαμε. Δεν γίνεται συχνά, αλλά είχαμε όλη τη συγκέντρωση στον Ερυθρό Αστέρα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι σε λιγότερες από 48 ώρες.

Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στη Μακάμπι. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα και το μόνο που μπορούμε να διαχειριστούμε είναι ο δικός μας εαυτός».

Για τα πλέι οφ: «Υπάρχουν ομάδες που διαλέγουν αντιπάλους, όμως κάθε ομάδα έχει τιμή. Όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να παίξουμε με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο για το καλό της ομάδας».

Για την ενέργεια του Παναθηναϊκού, ενόψει συνέχειας: «Πρέπει να εστιάσουμε στην ενέργεια. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στο Τελ Αβίβ. Σίγουρα, θα υπάρχουν κενά διαστήματα, αλλά σημασία έχει το πώς τελειώνεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί σε κάθε φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.