Αλιμπίγεβιτς: «Μπορεί να μην έχουμε ελπίδες, αλλά έχουμε επιθυμία»

Gazzetta team
Αλιμπίγεβιτς: «Μπορεί να μην έχουμε ελπίδες, αλλά έχουμε επιθυμία»
Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς μίλησε για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (20/3, 21:15) και εξήγησε ότι η ομάδα του έχει την επιθυμία για να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη.

Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να έχει εκμηδενίσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα προημιτελικά ωστόσο δεν πρόκειται να «κατέβει» στην Αθήνα εντελώς αδιάφορος.

Σύμφωνα με τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς «μετά τα καλά ματς που δώσαμε με Βαλένθια και Μόρναρ, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Βέβαια παίζουν πολύ καλά αυτή τη στιγμή, προέρχονται από τη σημαντική νίκη στη Μάλαγα, έχουν πολύ δυνατή έδρα, ενώ ψάχνουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για την είσοδο στην οκτάδα».

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα που δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Πέρο Άντιτς και Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, είπε επίσης: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε ελπίδες δεν σημαίνει κάτι. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα με σκοπό να παίξουμε καλά όπως επίσης και με την επιθυμία μιας μεγάλης νίκης.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.