Ρίβερς: «Όπως στο δεύτερο ημίχρονο και στα επόμενα ματς»

Ρίβερς: «Όπως στο δεύτερο ημίχρονο και στα επόμενα ματς»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Όπως στο δεύτερο ημίχρονο και στα επόμενα ματς»
Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε για τα σουτ που... μπήκαν και βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο διπλό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια και τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν βάλαμε τα σουτ, φαινόταν μια δύσκολη νύχτα. Μείναμε ενωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένταση. Πήραμε τον έλεγχο, αρχίζοντας από το τέταρτο δεκάλεπτο» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Τα σουτ μας βοήθησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νικ μοίρασε πολύ καλά την μπάλα, ο Λεκαβίτσιους μας έδωσε ώθηση. Βρήκαμε ρυθμό και μετά ήταν δύσκολο για εκείνους να επιστρέψουν. Δείξαμε υπομονή, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Βοήθησαν και τα σουτ και η άμυνα. Δούλεψε για εμάς. Είναι ωραίο όταν μπαίνουν τα σουτ».

Και κατέληξε μιλώντας για τη συνέχεια: «Θέλαμε μια νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ στην Euroleague. Κάνουμε νίκες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά είναι διαφορετικό στην Euroleague. Είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρνουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της χρονιάς. Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο για 40' στα επόμενα τέσσερα ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να "παλέψουμε", να πάρουμε εκτός έδρας νίκες και να "προστατεύσουμε" την έδρα μας, για να βάλουμε τους εαυτούς μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.