Ιτούδης: «"Κλειδί" τα 18 λάθη της Φενέρ»

O Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Φενέρ και στάθηκε στα πολλά λάθη των Τούρκων στο ματς.

Ιτούδης: «"Κλειδί" τα 18 λάθη της Φενέρ»

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την Τουρκία κόντρα στη Φενέρ και ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η ομάδα του Ομπράντοβιτς έκανε πολλά λάθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής

«Ένα από τα κλειδιά ήταν τα λάθη, καθώς υποχρεώσαμε τη Φενέρ να κάνει 18. Έχουν τρομερές μονάδες με επιθετικό ταλέντο, αλλά τους αναγκάσαμε να κάνουν πολλά λάθη. Αυτό ήταν το κλειδί. Όταν έχουμε περισσότερες κατοχές, τότε ενεργούμε καλύτερα. Ήταν πιο εύστοχοι στα δίποντα, είχαν περισσότερα ριμπάουντ και εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε πολλές φορές στη γραμμή των βολών. Αλλά, είχαμε τη δυνατότητα να σώσουμε μπάλες και να έχουμε περισσότερες επιλογές. Σαφώς και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, καθώς ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι και όποιος και να το κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. 

Όμως, το θετικό ήταν πως αλλάξαμε το… τσιπάκι μετά το κακό τρίτο δεκάλεπτο, όπου δεν κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση. Είχαμε μπλοκάρει από τις αλλαγές τους και τα “ένας με έναν”, τα οποία μας πόνεσαν πολύ. Τότε, αρχίσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα και να έχουμε ελεύθερα σουτ, δεύτερες ευκαιρίες, πολλά drives και όταν το κάναμε αυτό στο δεύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέταρτο, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν άλλο ένα ματς σε αυτό τον μαραθώνιο και οι παίκτες έδειξαν αποφασιστικοί σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και αυτό το δείχνουν κάθε μέρα στις προπονήσεις. Γι’ αυτό, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη».