Ομπράντοβιτς: «Ξέρετε το μέσο όρο θεατών πριν έρθω στη Φενέρ;»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Ξέρετε το μέσο όρο θεατών πριν έρθω στη Φενέρ;»
Τα είπε και... ξαλάφρωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Φενέρ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Φενέρ ηττήθηκε στην λήξη του αγώνα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χάρη στο εύστοχο σουτ του Ντε Κολό στο φινάλε, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς «ξέσπασε» στην Συνέντευξη Τύπου.

Ο Σέρβος προπονητής απάντησε... σταράτα στις ερωτήσεις που δέχθηκε και μεταξύ άλλων είπε:

«Προπονώ εδώ και 26 χρόνια. Είμαι εδώ κάθε μέρα από τις 9 το πρωί. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτές. Έχω τους ίδιους παίκτες που παίζουν καλή άμυνα και δεν θέλω να τους αλλάξω. Καταλαβαίνεις; Ό,τι κι αν συμβαίνει, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Θα μιλάμε τρεις μέρες, αν αρχίσουμε να μιλάμε γι' αυτούς. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος, μπορείς να κάνεις τόσα πολλά σε ένα παιχνίδι».

Όσο για την απουσία του Μπόμπι Ντίξον, σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, είναι απόφασή μου, μπορούν να λένε ότι θέλουν στα social media. Δεν είμαι ενεργός στα social media. Ως προπονητής, θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν όλοι οι παίκτες μου έπαιρναν χρόνο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό αυτό».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Ξέρετε ποια είναι η Euroleague; Ξέρετε ποια είνα η Ρεάλ; Ρωτάτε γιατί δεν νικήσαμε τη Ρεάλ. Ξέρετε την ιστορία της; Αυτή της Φενέρ; Το μέσο όρο θεατών της Φενέρ πριν έρθω εδώ; Γνωρίζω τα πάντα φίλε μου. Είμαι χαρούμενος που τα ρωτάς αυτά και απαντάω σε τέτοις ερωτήσεις. Αν θες ρώτα και την γνώμη των οπαδών.

Πέρυσι τερματίσαμε με ρεκόρ 18-12. Έχουμε ακόμα 4 ματς. Μαντεύω πως και πέρυσι ήταν μια άσχημη χρονιά. Γιατί οι φίλαθλοι συνεχίζουν να έρχονται; Το να παλεύεις είναι σημαντικό. Θα παλεύουμε γι' αυτούς μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου! Ήταν η καλύτερη Συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.