Γκρέιντζερ: «Υπέροχο να μαρκάρω τον Σπανούλη στο ντεμπούτο μου, πονάει ακόμα ο περσινός αποκλεισμός»

Γκρέιντζερ: «Υπέροχο να μαρκάρω τον Σπανούλη στο ντεμπούτο μου, πονάει ακόμα ο περσινός αποκλεισμός»
Η απόλυτη αποθέωση για τον Βασίλη Σπανούλη από τον Τζέισον Γκρέιντζερ! Τι είπε ακόμα ο Ουρουγουανός γκαρντ για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το περσινό Game 5 του Ολυμπιακός-Εφές.

Με τα καλύτερα και πιο κολακευτικά λόγια μίλησε ο Τζέισον Γκρέιντζερ για τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο γκαρντ της Μπασκόνια ανέφερε χαρακτηριστικά στο blog του στην Euroleague για τον αρχηγό του Ολυμπιακού: «Έχω παίξει κόντρα σε όλα τα καλά πόιντ γκαρντ της Euroleague, αλλά μεγαλώνοντας, ο μοναδικός παίκτης με τον οποία ήθελα να ανταγωνιστώ ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Είχα την τύχη να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι στη διοργάνωση εναντίον του και να τον μαρκάρω. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα! Κάθε φορά που έβλεπα ένα παιχνίδι της Euroleague σκεφτόμουν πάντα πως έχει χαρακτήρα και είναι πολύ ταλαντούχος. Είμαι ο τύπος που του αρέσει να παίζει ενάντια στους καλύτερους και το να κάνω το ντεμπούτο μου εναντίον του ήταν ξεχωριστό».

Στην συνέχεια, στάθηκε στον περσινό αποκλεισμό της Εφές από τους «ερυθρολεύκους» στα playoffs, με την σειρά να πηγαίνει στα 5 παιχνίδια: «Αυτό βέβαια που δεν ήταν ξεχωριστό, ήταν το ότι χάσαμε από τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό στη σειρά των playoffs με την Εφές πέρυσι. Είχαμε την νίκη στα χέρια μας, μόλις 10 λεπτά μακριά, και αυτό ήταν έξτρα κίνητρο για μένα, να επιστρέψω στα playoffs και να διεκδικήσω μια θέση στο Final 4. Ήμασταν τόσο κοντά... Δεν φαντάζεστε πόσο πονάει ακόμα αυτή η ήττα!» και πρόσθεσε για φέτος: «Ξέρουμε πως αν νικήσουμε όλα τα παιχνίδια, δεν θα φτάσουμε μόνο στα playoffs, αλλά πιθανώς δεν θα τερματίσουμε και την 8η θέση, αλλά ψηλότερα. Όλα είναι πολύ κλειστά τώρα. Πολλές ομάδες πρέπει να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μάθουν την θέση τους στην βαθμολογία. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά η Φενέρ απέδειξε πέρυσι πως το πιο σημαντικό είναι να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε μια καλή πιθανότητα να φτάσουμε στα playoffs με καλό μομέντουμ. Αν παίζεις καλά, δεν έχει σημασία που παίζεις. Φυσικά και υπάρχουν έδρες με ωραίες ατμόσφαιρες, αλλά στο τέλος, είναι 5 εναντίον 5 και αν είσαι στο σωστό δρόμο είναι πιο εύκολο να νικήσεις οπουδήποτε».

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Είναι πάντα ευχαρίστηση να παίζω ενάντια στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αυτός είναι ακόμα ένα καλός λόγος για να κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Ο Σάρας ήταν ένας πολύ καλός παίκτης με μεγάλο χαρακτήρα και το αποδεικνύει και στην προπονητική του καριέρα. Σπρώχνει την ομάδα του στα όρια. Αυτό ήταν κάτι που μπορούσες να το παρατηρήσεις αυτό από πέρυσι, αλλά φέτος πραγματοποιούν εκπληκτική πορεία. Παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, εντός κι εκτός έδρας. Είναι δύσκολο να νικήσεις την Ζαλγκίρις και ο Σάρας κάνει καλή δουλειά με το ρόστερ που έχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.