Πασκουάλ: «Πέντε παιχνίδια, πέντε τελικοί για μας»

Πασκουάλ: «Πέντε παιχνίδια, πέντε τελικοί για μας»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Πέντε παιχνίδια, πέντε τελικοί για μας»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα, είπε ότι τα ριμπάουντ θα είναι το κλειδί το ματς ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει πλέον πέντε τελικούς.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω άλλον τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη. Μόνο με τη δουλειά, να δουλέψουμε περισσότερο. Να βελτιώσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας γιατί σε αυτό το επίπεδο αν τη χάσεις δεν μπορείς να παίξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο, να έχουμε καλό παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο Πασκουάλ στην κάμερα της Nova οποίος θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ, όχι όμως και τους Λοτζέσκι, Παππά, ενώ συνέχισε:

«Το στυλ της Ουνικάχα έχει να κάνει με τα επιθετικά ριμπάουν. Είναι πολύ καλή, η καλύτερη στην EuroLeague. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Στο τελευταίο ματς σκόραραν 20 τρίποντα με περισσότερους από 100 πόντους».

Για τις ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ είπε: «Είναι πρόβλημα που έχουν όλες οι ομάδες μακριά από τις έδρες τους. Έχουμε νικήσει μόνο τρία ματς εκτός έδρας, αλλά κερδίσουμε τα τρία επόμενα δεν θα μιλάμε μετά για αυτό το πράγμα. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στα επόμενα ματς. Έχουμε πέντε ματς που είναι πέντε τελικοί. Πάμε να τα κερδίσουμε όλα».

Όσο για το κλειδί του ματς; «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα ριμπάουντ. Αν τα κοντρολάρεις, τότε μπορείς να σκοράρεις στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να παλεύουμε όλοι για κάθε μπάλα, και όλοι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Ακόμα και στο 'πέντε εναντίον πέντε' μπορούμε να παίξουμε καλά, αλλά η ομάδα που θα ελέγξει τα ριμπάουντ θα βρει εύκολα καλάθια και θα έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.