Αποδεκατισμένη η Χίμκι στο Τελ Αβίβ, επεισόδιο με Ρόμπινσον

Gazzetta team
Αποδεκατισμένη η Χίμκι στο Τελ Αβίβ, επεισόδιο με Ρόμπινσον
Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει στο Ισραήλ η Χίμκι για το ματς με την Μακάμπι (15/03, 21:05), μεταξύ αυτών και ο Τόμας Ρόμπινσον, που έκανε σκηνικό την ώρα του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

«Ο Ρόμπινσον επέστρεψε και η χημεία μας μοιάζει... σπασμένη. Είναι σημαντικό να μην αλλάξουμε φιλοσοφία, πρέπει απλά να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Είναι ευθύνη μου τώρα να πάω μέχρι το τέλος με παίκτες οι οποίοι μπορούν να εκτελέσουν το πλάνο», είχε αναφέρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον αγώνα με την Αρμάνι και δεν έμεινε μόνο σε λόγια, αλλά πέρασε και σε πράξεις.

Ο Τόμας Ρόμπινσον βρίσκεται εκτός αποστολή για το παιχνίδι με την Μακάμπι (15/03, 21:05) και παρέμεινε στην Μόσχα, καθώς στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς διαμαρτυρήθηκε που έγινε αλλαγή, άφησε τον πάγκο του και πήγε στα αποδυτήρια. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στην Χίμκι, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα, ενόψει συνέχειας.

Ντιμίτρι Σοκόλοφ και Αντρέι Ζούμπκοφ επίσης δεν ταξίδεψαν για το Τελ Αβίβ, όπως και ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος ακολουθεί ξανά θεραπείες.