Πρίντεζης: «Να επιστρέψει ο Χάκετ στον Ολυμπιακό, στεναχωρήθηκε ο Σφαιρόπουλος όταν έφυγε»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Να επιστρέψει ο Χάκετ στον Ολυμπιακό, στεναχωρήθηκε ο Σφαιρόπουλος όταν έφυγε»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον Ντάνιελ Χάκετ, τονίζοντας πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει στεναχωρηθεί που ο Ιταλός δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», ενώ ευχήθηκε να επιστρέψει μια μέρα στον Ολυμπιακό.

Aναλυτικά τα όσα είπε

«Η Μπάμπεργκ έχει αρκετά καλό ρυθμό. Δεν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αλλά κάθε ομάδα που δεν έρχεται με πίεση μπορεί να σε σκοτώσει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλαμε και υπήρχε ένα πρέπει σε αυτό το παιχνίδι»

Για το δεύτερο μέρος: «Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ και δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Κάναμε λάθη και βρήκαν ρυθμό, αλλά παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Τρέξαμε, που ήταν ένα από τα κλειδιά του αγώνα και καταφέραμε και κερδίσαμε».

Για τον Σπανούλη: «Είναι πολύ σημαντικός, όλοι το ξέρουμε. Η εκτελεστική και δημιουργική ικανότητά του είναι σε μεγάλα επίπεδα. Μπορούν να μπουν πιο εύκολα καλάθι στην καλή μέρα του και όλη η λειτουργία ήταν πολύ καλή».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: «Έχουμε πολύ βάθος, φέτος ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γενικότερα υπάρχει και βάθος και θέληση από κάθε παίκτη να καταλάβει τι ρόλο έχει. Ο κάθε παίκτης είναι σημαντικός και όταν έρχονται τα playoffs πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο Τιλί είχε έναν σημαντικό τραυματισμό, αλλά αυτός όπως και ο Μπράουν έχουν μπει πολύ καλά και μας έχουν βοηθήσει».

Για τον Ντάνιελ Χάκετ: «Eνας πολύ καλός συμπαίκτης και δεν ήταν τυχαίο που αγαπήθηκε απ' όλους. Και ο ίδιος ο κόουτς είχε στεναχωρηθεί. Τον ήθελε και τον πίστευε. Με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να πάρεις ρίσκο. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στη δράση και μακάρι να επιστρέψει μια μέρα στην ομάδα».