Πλεονεκτήματος... συνέχεια!

Αντωνία Σπανού
Πλεονεκτήματος... συνέχεια!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ (21:00, NS1) και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του, με μοναδικό στόχο να αποτελεί το πλεονέκτημα.

Ολυμπιακός και Μπάμπεργκ κοντράρονται για την 25η αγωνιστική της Euroleague και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική θέση.

Ο Ολυμπιακός, με την νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε και προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση και πλέον έχει ως μοναδικό στόχο το πλεονέκτημα έδρας και όσο το δυνατόν το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από μεγάλα αποτελέσματα και κρίσιμες νίκες έχουν καταφέρει να έχουν ηρεμία στο «στρατόπεδο» τους και με το πρόγραμμα να είναι αρκετά ευνοϊκό θέλουν να μην αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού προβλήματα δεν υπάρχουν και πλέον άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για το τελευταίο... 100άρι της διοργάνωσης.

Πάντως εύκολο έργο δεν θα έχουν, αφού η Μπάμπεργκ αποτελεί τον... κακό δαίμονα του Ολυμπιακού. Η νίκη της στον πρώτο γύρο, αλλά και οι... παραδοσιακά καλές εμφανίσεις κόντρα στους «ερυθρόλευκους» κρατάνε άπαντες σε εγρήγορση.

Οι Γερμανοί δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν χάσει το τρένο της πρόκρισης και μετά την αλλαγή προπονητή ψάχνουν κάποιες νίκες που θα αλλάξουν την ψυχολογία τους κυρίως.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντως περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι και για την επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ, που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ξένους που φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.