Γκιστ: «Αυτό που κάνουμε είναι ασέβεια για τον κόσμο»

Γκιστ: «Αυτό που κάνουμε είναι ασέβεια για τον κόσμο»

Gazzetta team
Γκιστ: «Αυτό που κάνουμε είναι ασέβεια για τον κόσμο»
Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε έξω από τα δόντια και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν αρμόζει... καν σε ομάδα των playoffs.

O Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μιλώντας για το παιχνίδι είπε ότι «απαγορεύεται να αποκοιμηθείς για 3-5 λεπτά σε ένα ματς όπως απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πρέπει να χάσεις τη συγκέντρωσή σου. Η Ρεάλ ξέφυγε και δεν μπορέσαμε να τη φτάσουμε» και συνέχισε:

«Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και το πρέπει να κάνουμε ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει σε ομάδα των playoffs. Αυτό που κάνουμε είναι ασέβεια στους χιλιάδες φιλάθλους που μας ακολουθούν».

Και έδωσε το σύνθημα για την μεγάλη ανάκαμψη μετά και τον... εξάψαλμο που άκουσαν όλοι από τον Τσάβι Πασκουάλ στα αποδυτήρια: «Ο κόουτς είναι εκνευρισμένος και είναι λογικό. Εμείς πρέπει να είμαστε εκνευρισμένοι με τους εαυτούς μας. Ήρθε η ώρα να καταθέσουμε τα πάντα και να κάνουμε και πάλι τον Παναθηναϊκό ομάδα των playoffs. Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να δούμε τι συμβαίνει. Να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Όσο για την απουσία του Ντόντσιτς; «Από τη πρώτη στιγμή είπε ότι αυτό δεν θα είναι καλό για μας. Ο Καμπάτσο είναι πολύ καλό ποιντ γκαρντ, μπορεί να κοντρολάρει το παιχνίδι και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Ρεάλ».