Λάσο: «Είναι δύσκολο να νικήσεις τον Παναθηναϊκό»

Λάσο: «Είναι δύσκολο να νικήσεις τον Παναθηναϊκό»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα στη Μαδρίτη.

Ο προπονητής της Ρεάλ αναφέρθηκε στην κατάσταση των Τόμπκινς και Ντόνσιτς ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε αναλυτικά... «Ο Τόμπκινς έχει αρχίσει να προπονείται και νιώθει καλύτερα, αλλά ο Ντόντσιτς έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και δεν έχει προετοιμαστεί. Θα δούμε πώς θα νιώθει. Η υπόλοιπη ομάδα είναι υγιής. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σε πληγώσουν στο ένας εναντίον ενός. Γίνονται όλο και πιο αθλητικοί μες στο παιχνίδι με κλεψίματα, τάπες και ριμπάουντ. Ο Γκιστ, ο Τζέιμς, ο Σίνγκλετον, ο Ρίβερς είναι εξαιρετικοί και στις δυο πλευρές. Ο Καλάθης επίσης τρέχει την ομάδα, αλλά και οι παίκτες που τον αντικαθιστούν έχουν μεγάλη αξία. Παππάς, Λοτζέσκι, Αντετοκούνμπο, Πέιν και Γκάμπριελ κάνουν εξίσου καλή δουλειά και οδηγούν τον Παναθηναϊκό σε σπουδαία σεζόν. Είναι δύσκολο να τον νικήσεις. Πρέπει να ελέγξουμε το ματς απ' την αρχή μέχρι το τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.