Γκιστ: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος μέσα στην ομάδα»

Γκιστ: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος μέσα στην ομάδα»

Gazzetta team
Γκιστ: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος μέσα στην ομάδα»
Ο Τζέιμς Γκιστ μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (8/3, 22:00), υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα χημείας και υποστήριξε ότι χρειάζεται χρόνος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αρχικά είπε στην κάμερα της Nova ότι «είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην Euroleague, το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουμε ακόμα έξι ματς και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπούμε σε κατάσταση πλέι - οφ. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, έχουμε χρόνο αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή»

Για τα εκτός έδρας ματς και το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει την εικόνα του: «Σίγουρα μπορούμε. Η σεζόν δεν μπορεί να έχει πάντα ανοδική πορεία, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τελευταία ήμασταν λίγο κάτω, όμως είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά όχι με μεγάλες διαφορές. Πρέπει όμως να έχουμε σοβαρότερη προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Και συνέχισε: «Σε αυτό το επίπεδο αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για ένα λεπτό παιχνίδι αλλάζει. Αυτό έγινε στην Χίμκι, ήμασταν κοντά αλλά σε δύο λεπτά το παιχνίδι είχε τελειώσει. Εκτός έδρας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40', γιατί πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν».

Για το αν υπάρχει μπέρδεμα με την έλευση του Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι μπερδεμένος, απλά χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Μπορεί να ήταν μαζί μας πέρσι, αλλά η ομάδα δεν ήταν η ίδια και όλοι πρέπει να προσαρμοστούν, ο ίδιος να μάθει την ομάδα κι εμείς πώς να παίζουμε μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.