Πρίντεζης: «Αν νικήσουμε δεν παίρνουμε πλεονέκτημα, έχει δρόμο ακόμη»

Πρίντεζης: «Αν νικήσουμε δεν παίρνουμε πλεονέκτημα, έχει δρόμο ακόμη»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό και την παρουσία του Μπόμπι Μπράουν.

Λίγα λεπτά πρν ξεκινήσει η προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στην παρουσία του Μπόμπι Μπράουν και του Κιμ Τιλί καθώς επίσης και στην ατμόσφαιρα του «Νίκος Γκάλης».

Ο 33άχρονος φόργουορντ αρχικά είπε πως, «Κάθε παιχνίδι ενάντια στον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό. Σίγουρα οι αντίπαλοί μας θα έχουν υψηλό κίνητρο μετά την άσχημη εμφάνιση που έκαναν στην Χίμκι, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε για να βρεθούμε πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας. Ξαναλέω κάθε μας είναι διαφορετικό και δεν παίζουν ρόλο ούτε παραδόσεις, ούτε τίποτα. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει».

Ο Πρίντεζης εν συνεχεία αναφέρθηκε στη γνώριμη για αυτόν ατμόσφαιρα στο «Νίκος Γκάλης»..., «Με την πάροδο των χρόνων νιώθεις πολύ όμορφα όταν παίζεις σε γεμάτα γήπεδα σε πολοτισμένη πάντα ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει πολλή δύναμη από τον κόσμο του, όμως εμείς από την πλευρά μας παίζουμε καλά στην Ευρώπη και θα φροντίσουμε να το δείξουμε άλλη μία φορά».

Στη συνέχεια ο Πρίντεζης μίλησε και για τον Μπόμπι Μπράουν, «Είναι έμπειρος παίκτης, έχει ποιότητα κι αυτό φάνηκε στο φιλικό με το Λαύριο. Προσαρμόστηκε, έδειξε κάποια καλά σημάδια και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Μακάρι να υπάρχουν πολλές επιλογές, είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλοί παίκτες και σωστό rotation. Κάποια στιγμή που δεν είσαι αυτός που πρέπει, είναι σημαντικό να βρίσκεται κάποιος που θα δίνει λύσεις».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε και στη βαθμολογική σημασία του ντέρμπι και το σενάριο του πλεονεκτήματος, «Όχι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Απομένουν αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και μέσα στο ΣΕΦ , αλλά κι εκτός έδρας. Αν κερδίσουμε δεν σημαίνει αυτόματα πως θα πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας κι επίσης ούτε ο Παναθηναϊκός άμα χάσει βγαίνει εκτός.Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε».